Event

Agile portfolio management

Agile Portfolio Management

Agile Portfolio Management Event

Het event staat in het teken van Lean budgeting en het Portfolio Management Maturity Model. Gedurende de dag krijg je inzicht hoe je Lean budgeting zelf kunt gaan toepassen. Daarnaast delen we op gestructureerde wijze best practices uit aan de hand en krijg je inzicht in hoe jouw Agile implementatie er voor staat.

Tijd     Van 10.00 tot 15.00 uur

Kosten     Gratis

Taal    Nederlands

Locatie    Bunnik, Kosterijland 10

Voldoende gratis pakeergelegenheid en 5 minuten lopen vanaf station Bunnik.

Inschrijven

Agile event

Wat houdt het Agile Portfolio Management in voor jouw organisatie?

Agile Portfolio Management (APM) is de meest efficiënte methode om met een directie, afdeling of programma flexibel te werken.

Organisaties gebruiken Agile Portfolio Management omdat het helpt om snel en efficiënt te reageren op veranderingen in de markt en binnen de organisaties zelf. Door gebruik te maken van Agile methodieken kunnen organisaties prioriteiten aanpassen en snel inspelen op veranderingen, om zo ook meer waarde te creëren voor de stakeholders. En zeg nou zelf, dat wilt iedere organisatie toch?

 

Lean budgeting

Wij zien dat het organisaties vaak lukt om Agile werken te implementeren, maar dat de aansluiting naar de budgetcyclus ontbreekt of niet lekker aansluit. Lean budgeting kan een oplossing hiervoor zijn! Tijdens het event krijg je een goed beeld wat Lean budgeting is, wat het voor je kan doen en hoe je hier zelf mee aan de slag kunt gaan!

Daarnaast toetsen we jouw Agile implementatie op Portfolio gebied aan de hand van het Agile Portfolio Management Maturity Model. Op basis hiervan krijg je een goed inzicht van jouw implementatie ten opzichte van anderen en loop je de deur uit met best practices en direct toepasbare ideeën!

Schrijf je nu in voor ons event en ontdek hoe jij de volgende stap kunt zetten!

Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.

 

Vaak heb je bij dit soort sessie veel nieuwe ideeen maar heb je ook direct de uitdaging hoe je dit vertaald naar de praktijk. Na deze sessie niet, op zeer gestructureerde wijze aan de slag gegaan met de diverse thema’s en naar huis met concrete toepassingen om ons werkproces te stroomlijnen.

Portfolio Manager

Pensioenverzekeraar

Na onze SAFe implementatie werkten de teams al in Agile verband samen. Echter de aansluiting met de begrotingscyclus vanuit het bestuur lukte niet. Na deze sessiead ik concrete handvatten om aan de slag te gaan met Lean Budgetting en de juiste tools om de kloof te dichten.

Programma Manager Slimmer werken

Overheidsorganisatie

Aan de slag met jouw transformatie?
Wij helpen graag!

Laat je gegevens hieronder achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

SOLLICITEER BIJ ONS!