GoNXT en Specialisterren slaan de handen in één!

Procesverbetering is niet vanzelfsprekend. Medewerkers en managers weten als geen ander hoe het slimmer organiseren van hun werk de organisatie helpt om tot betere resultaten te komen en ervaren tegelijkertijd een rem om dit mogelijk te maken. Administratieve handelingen, onvoldoende geïntegreerde informatievoorziening en een lage automatiseringsgraad belemmeren medewerkers om zich volledig toe te leggen op die taken die echt meerwaarde hebben voor de organisatie en haar klanten.

omarmen-implementatie
Logo specialisterren

Voor de hand liggende verbeteringen zijn vaak al doorgevoerd en meer fundamentele verbeteringen stranden in complexiteit, kosten en prioriteit. Laat staan dat er ruimte is om processen echt te innoveren voor maximale operationele resultaten en klanttevredenheid.

Team-up met GoNXT en Specialisterren om met Robotic Process Automation (RPA) ook deze fundamentele verbeteringen in korte tijd succesvol door te voeren. Maak de sprong van procesbeheersing naar verbetering en innovatie! Peter-Paul Daams over de samenwerking met Specialisterren: “Ernst en zijn team hebben een unieke propositie voor het ontwikkelen, testen, onderhouden en beheren van software robots. Juist door hun toewijding en brede ervaring zijn zij in staat om in korte tijd een software robot neer te zetten en tegelijkertijd maatschappelijke impact te realiseren met mensen met autisme. Ik vind het een voorrecht om met hen samen te mogen werken”.

Ernst Kolvenbag vult aan: “onze best-of-breed software robots zijn de nieuwe virtuele medewerkers die niets liever doen dan administratieve en repeterende taken over te nemen zodat medewerkers zich volledig kunnen toeleggen op die taken die echt waarde toevoegen voor de organisatie en haar klanten.”

Toepassen van RPA

Daar waar systeem integraties en vergaande automatisering in bestaande systemen vaak gepaard gaan met lange doorlooptijden, hoge kosten en complexiteit, zijn deze virtuele medewerkers binnen een mum van tijd ingewerkt. Operationeel gezien ook tegen aanzienlijk lagere kosten. Ernst vervolgt: “en hier zit voor ons de meerwaarde van de samenwerking met GoNXT. De business analisten van GoNXT identificeren samen met onze opdrachtgevers de kansen voor verbetering. Dit wordt vervolgens uitgewerkt in concrete roadmaps en specificaties. We zorgen voor een gedegen landingsplaats  – inpasbaarheid, regie en beheer – van de virtuele medewerkers.”

Kortom GoNXT en Specialisterren helpen je met de “werving, onboarding en doorontwikkeling” van je virtuele medewerkers. Hierdoor zullen operationele kosten dalen, de kwaliteit en productiviteit stijgen en de medewerkerstevredenheid toenemen. Kom kennis maken met onze integrale aanpak en ervaar hoe wij jouw uitdaging naar een oplossingen brengen tijdens onze masterclass ‘Aan de slag met procesverbetering en RPA’. Klik hier om meer te lezen en je in te schrijven. 

Meer weten over procesverbetering en RPA?

Wil je meer informatie? Neem dan een kijkje op de website www.gonxt.nl & www.specialisterren.nl. Je kunt natuurlijk ook een mail sturen naar info@gonxt.nl of info@specialisterren.nl 

AAN DE SLAG MET JOUW TRANSFORMATIE?
WIJ HELPEN GRAAG!

Laat je gegevens dan snel via onderstaand formulier achter en we nemen direct contact met je op! 

SOLLICITEER BIJ ONS!