Bizzdesign en GoNXT versterken elkaar in de Benelux markt

Januari 2021, Enschede – BiZZdesign, toonaangevende leverancier van software voor bedrijfstransformatie, gaat samenwerken met het Nederlandse adviesbureau GoNXT. Met GoNXT wordt het partnernetwerk van BiZZdesign verder versterkt met expertise op het gebied van het vormgeven, uitvoeren en besturen van (digitale) transformatieprojecten.

go en bizz

GoNXT is een organisatie met krachtige expertise in het succesvol uitvoeren van bedrijfs- en IT-transformatieprogramma’s. Als adviesbureau heeft GoNXT de expertkennis en -ervaring in huis om vanuit een business perspectief digitale transformaties vorm te geven, in beweging te krijgen en de resultaten te verankeren in de organisatie.

“Bij GoNXT geloven wij dat mensen en technologie samen een sleutelrol spelen bij het creëren van de organisaties van morgen”, aldus Peter-Paul Daams, Managing Partner bij GoNXT. “Met advies, uitvoering en begeleiding helpen onze professionals organisaties de stap naar voren te zetten in digitale transformaties en de kansen van technologie echt te benutten”.

Deze partnerovereenkomst is een nieuwe stap in de strategie van BiZZdesign om het partnernetwerk uit te breiden en zo nog beter in te spelen op de behoeften van klanten. In dit geval versterkt BiZZdesign niet alleen de zichtbaarheid in de Benelux, maar levert GoNXT cruciale expertise die nodig is om continue kwaliteit en waarde te blijven leveren aan haar klanten.

Hugo Ehrnreich, Chief Executive Officer van BiZZdesign, merkt op: “Dit partnerschap is in lijn met ons doel om klanten te helpen maximale waarde uit ons platform te halen met behulp van noodzakelijk bedrijfstransformaties. Als organisatie gaan we zorgvuldig om met het kiezen van onze partners en doen dit alleen nadat we de behoeften van onze klanten hebben mee overwogen. We zijn blij te zien dat GoNXT een schat aan ervaring brengt en daarom geloven we dat hun inbreng cruciaal zal zijn in toekomstige projecten bij onze klanten. Door hun expertise op het gebied van digitale transformatie te bundelen met ons platform voor bedrijfstransformatie, zullen bestaande én toekomstige klanten geweldige meerwaarde zien.”

Peter-Paul Daams, Managing Partner bij GoNXT: “Als BiZZdesign-partner kijken we er naar uit om de BiZZdesign community te helpen transformaties over de eindstreep te krijgen. Juist door de inzet van het BiZZdesign platform ontstaat er een diepgaand begrip van de uitdaging en samenhang zodat onze professionals effectief de stap van plan naar resultaat kunnen faciliteren. Goed voor onze klanten en gaaf om met een toonaangevende partner als BiZZdesign meerwaarde te creëren!”

Over BiZZdesign

BiZZdesign is een toonaangevende leverancier van bedrijfstransformatiesoftware in Nederland. Opgericht in 2000 als de commerciële spin-off van een R&D-instituut, vandaagdedag is het bedrijf  wereldwijd bekend en wordt het door brancheanalisten erkend als marktleider. BiZZdesign HoriZZon wordt ingezet in blue chip-bedrijven en overheidsorganisaties op alle continenten, waar het een sleutelrol speelt bij het mogelijk maken van zinvolle bedrijfstransformaties.

Ga voor meer informatie naar www.bizzdesign.com of contacteer m.denos@bizzdesign.com.
Volg ons ook op Twitter, Facebook en LinkedIn!

logo bizzdesign

Over GoNXT

GoNXT is een Nederlands adviesbureau met een passie voor het hands-on en resultaatgericht organiseren van organisaties. Wij zien dat technologie steeds vaker een belangrijke aanjager van verbetering en vernieuwing is. Vragen die dan direct naar boven komen zijn: waar begin je, hoe krijg je de organisatie in beweging en hoe veranker je de resultaten duurzaam? Dit is precies waar onze mensen samen met onze opdrachtgevers elke dag mee bezig zijn: het vanuit vakmanschap concreet en actiegericht vormgeven, uitvoeren en besturen van (digitale) transformaties!

Ga voor meer informatie naar www.GoNXT.nl of mail naar info@gonxt.nl.
Volg ons ook op LinkedIn!

GoNXT_logo

AAN DE SLAG MET JOUW TRANSFORMATIE?
WIJ HELPEN GRAAG!

SOLLICITEER BIJ ONS!