Sinds 1 september ben ik aan de slag gegaan als business consultant bij GoNXT. Een nieuwe werkgever waar ik de kans krijg om aan mooie programma’s en projecten mijn skills als projectmanager in te zetten en mij hier in verder te ontwikkelen! De start ging voortvarend. Geen lange inwerkprogramma’s of eindeloze kennismakingsrondjes met collega’s maar direct aan de slag. Op die manier kwam ik ook goed in contact met mijn nieuwe collega’s. Wat ik heb gemerkt dat het bij een introductierondje lastig is om iedereen goed te leren kennen, maar omdat we direct samen aan een resultaat werkten is de kennismaking direct minder oppervlakkig. Voor een goede manier om ingewerkt te worden en de organisatie en haar mensen beter te leren kennen

Dieuwke

Waarom werken bij GoNXT

Hetgeen GoNXT uitstraalt en voor staat past heel erg goed bij mij. Mouwen opstropen en de klus klaren. Geen ellenlange boekwerken schrijven die in een bureaula verdwijnen maar aan het werk gaan. Mooie vergezichten en toekomstvisies omzetten naar concrete doelen en tastbare resultaten. Dit heb ik geweten.

In mijn eerste drie maanden heb ik voor een grote overheidsorganisatie gewerkt aan het standaardiseren van de werkwijze rond de jaarlijkse ‘In Control Verklaring’. Deze verklaring geeft antwoord op het in control zijn van strategische & operationele doelstellingen, adequaat financieel beheer en het voldoen aan wet- en regelgeving. Het vormt de basis voor de samenwerking en uitvoering van verschillende analyses en documentatie. Denk hierbij aan BIA, AO en AVG. Geheel nieuwe materie en ook het vanuit het niets de opdracht vormgeven was nieuw voor mij. Na mijn eerste periode is dat ook iets dat opvalt bij GoNXT. Je krijgt veel vertrouwen en wordt echt uitgedaagd om grensverleggende opdrachten aan te nemen, hierbij wordt je vanuit GoNXT ondersteund en begeleid om al snel succesvol te zijn in je opdracht.

Naast het uitdagende werk bij de klanten is er gelukkig intern ook een hoop te beleven. Ondanks de COVID maatregelen is er ruimte om elkaar digitaal en fysiek te ontmoeten. Zo kan ik (in zeer beperkte vorm) afspreken met collega’s op kantoor als de situatie daar om vraagt. En als we er dan toch zijn is er altijd ruimte voor een potje tafelvoetbal of een lunchwandeling buiten.

Wie ben ik

Mijn naam is Dieuwke Ydel, ik ben 33 jaar oud. Sinds kort woon ik samen met mijn vriend in Tiel. Ons nieuwe huis had nog wel wat achterstalligonderhoud dus in onze vrije tijd zijn we veel aan het klussen. Naast projectmanagement in mijn werk is de renovatie van ons huis een ander groot project dat ik manage. De dynamiek met de bouwvakkers is wel iets anders dan in een kantoorsetting, maar ook erg leuk! Daarnaast ben ik nog actief bij het Rode Kruis en help ik als hulpverlener evenementen in goede banen te leiden.

Dieuwke_klussen

Werken bij GoNXT

Lijkt het jou nou leuk om je bij ons team aan te sluiten? Bij GoNXT staan wij altijd open voor nieuw talent! Neem eens een kijkje bij onze vacatures en wie weet word jij onze nieuwe collega. Blijf op de hoogte via onze LinkedIn.

AAN DE SLAG MET JOUW TRANSFORMATIE?
WIJ HELPEN GRAAG!

Solliciteer dan snel via onderstaand formulier en we nemen direct contact met je op! 

SOLLICITEER BIJ ONS!