Sinds februari ben ik met veel plezier gestart als Business Consultant bij GoNXT. Vol enthousiasme kan ik zeggen dat ik er naar uit kijk om de stappen van mijn carrière te beginnen binnen GoNXT. Inmiddels zijn mijn eerste weken achter de rug en vertel ik je hier graag meer over in deze blog. Ook zal ik je meenemen in het sollicitatieproces, wie ik ben en mijn tweede baan. Lees dus vooral verder!  

Waarom wilde je graag bij GoNXT solliciteren?

Na het behalen van mijn master Leadership and Change Mangement wist ik niet precies waar ik wilde werken. De grootte van het bedrijf, sector, specialisatie en werkritme waren mij eigenlijk nog vrij onbekend. Ik wilde vooral zo veel mogelijk zien en leren in een zo kort mogelijke periode. En hoe kun je het beste leren? Door het gewoon te doen!  

Toen ik mij verdiepte in GoNXT kreeg ik hier gelijk een heel goed gevoel bij. Een van de belangrijke pijlers van GoNXT die mij erg aansprak is de persoonlijke ontwikkeling. Ook wordt er veel met verschillende klanten en vraagstukken gewerkt binnen het bedrijf. En laat dit nou precies zijn waar ik behoefte aan had. 

Waarom heb je voor GoNXT gekozen?

Ik heb heel bewust voor GoNXT gekozen, omdat ik merkte dat er tijdens de sollicitatiegesprekken oprechte interesse in mij was vanuit het bedrijf. De gesprekken waren, in tegenstelling tot mijn eerdere ervaringen, oprecht, leuk en zonder dat ik het door had waren we zo anderhalf uur in gesprek. Het gesprek verliep zelfs zo smooth dat ik halverwege het case-interview pas door had dat we een case aan het behandelen waren.  

Hoe zijn je eerste weken als consultant bij GoNXT je bevallen?

Mijn eerste weken bij GoNXT zijn heel goed bevallen. Op mijn eerste werkdag werd ik samen met Jorrit (ook een startende collega) direct naar de klant gestuurd. Dit was natuurlijk best even spannend, maar ook heel erg leerzaam. Nu zijn we inmiddels al wat verder in de opdracht en zijn we al bezig met de implementatie van het nieuwe informatiesysteem.  

GoNXT is super flexibel wat betreft werken bij de klant, thuis of op kantoor. Dit zorgt ervoor dat ik de files kan vermijden om zo nog even lekker te sporten op het einde van de dag. Ook kan ik deze gelegenheid pakken om mijn collega’s even op te zoeken op kantoor en elkaar nog wat beter te leren kennen.  

Lees ook eens de ervaring van andere collega’s: Even voorstellen, onze collega Erik van der Meij.

Wat trok je aan bij GoNXT en wat hoop je hier te bereiken?

GoNXT is een jonge groeiende partij. Hierdoor is het team erg gezellig en dynamisch. Ik heb in mijn eerste weken gemerkt dat iedereen elkaar graag wilt helpen en open staat voor collegiaal advies.  

Wat ik denk te bereiken bij GoNXT is allereerst een leuke werkomgeving met interessante en uitdagende opdrachten. Ik ben van mening dat wanneer je het ergens naar je zin hebt je hier ook beter in wordt. Wat ook weer een positief effect heeft op de mensen om je heen. Als startende professional als Business Consultant hoop ik mij te ontwikkelen in zowel soft- als hardskills, terwijl ik opdrachten kan vervullen voor interessante opdrachtgevers.  

Voldeed GoNXT aan de verwachtingen die je had?

De eerste periode die ik bij GoNXT heb gehad voldeed zeker aan mijn verwachtingen. De collega’s zijn leuk, het werk is inhoudelijk wat ik ervan had verwacht en de flexibiliteit overtreft mijn verwachtingen. Wat ik niet had verwacht is dat ik op dag één gelijk mijn spullen moest pakken om aanstalten te maken richting de klant. Onderweg heb ik mij zo goed mogelijk voorbereidt en ingelezen en een uur later stonden we voor de klant. Dit is stiekem ook wat ik zo tof vind aan GoNXT, de mentaliteit van al doende leert men. Het vertrouwen dat je krijgt als young professional voelt erg fijn, zeker met de support van het kantoor achter je! 

Jaro Hartsuiker consultant

Stel jezelf eens voor. Wie is Jaro Hartsuiker privé?

Ik heb het eerder al gehad over een tweede baan en over sporten na het werk, deze twee heb ik dan ook weten te combineren. Ik ben namelijk in mijn vrije tijd veel bezig met CrossFit en ben sinds een aantal maanden ook officieel CrossFit Level 1 Trainer. Dit houdt in dat ik enkele dagen per week een aantal uren coach, omdat ik het leuk vind om mensen te helpen. Zelf ben ik ook veel te vinden in de box/sportschool om fit te blijven en beter te worden in de gymnastics oefeningen zoals een muscle-up en hand-stand-push-ups. Om mijzelf te blijven uitdagen doe ik dan ook graag mee aan wedstrijden om vervolgens op maandag vol nieuwe energie, en spierpijn, aan de week te beginnen. 

Wat doe je graag in je vrije tijd?

Naast het feit dat ik graag sport ben ik ook een echt familiemens. Ik spendeer graag tijd met mijn familie en ben laatst ook samen met mijn zusje en vader op wintersport geweest. Dit was een geweldig mooie ervaring. Nu ben ik plannen aan het maken om mijn motorrijbewijs te halen en samen met mijn vader een rondreis te maken door Scandinavië. Wellicht krijg ik mijn zusje nog wel zover dat ze ook meegaat… 

Ik ben zelf wel echt gek van activiteiten op vakantie. Hoe meer natuur, bergen, watervallen en groen, hoe meer ik in mijn element bent. Ik ben dan ook al een aantal keren wezen canyoningen en kajakken wat ik beide echt heerlijk vind. Ohja, watersporten is ook echt helemaal mijn ding. Hier zou ik team GoNXT wel eens in mee willen nemen. Maar natuurlijk eerst een lesje CrossFit met het team! 

Werken als consultant bij GoNXT

Lijkt het jou leuk om je bij ons team aan te sluiten? Bij GoNXT staan wij open voor nieuw talent! Neem een kijkje bij onze vacatures en wie weet word jij onze nieuwe collega.

Wil je ook weten hoe de ervaring was van andere collega’s? Lees dan ook eens de blog van Damon, om te zien hoe hij dit ervaarde! Volg ons op LinkedIn en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen!

Anderen bekeken ook:

GoNXT versterkt zich met consultant Jorrit!

GoNXT versterkt zich met consultant Jorrit!

Sinds februari ben ik werkzaam als consultant bij GoNXT. De eerste paar weken zijn voorbijgevlogen en ik heb hier in een korte tijd al ontzettend veel mogen leren. In deze blog neem ik je graag mee in mijn eerste weken bij GoNXT. Natuurlijk deel ik hierin ook mijn...

Even voorstellen: onze collega Erik Dirksen

Even voorstellen: onze collega Erik Dirksen

Tijd voor een nieuwe uitdaging Onlangs ben ik gestart als Business Consultant bij GoNXT. Deze kans heb ik met beide handen aangepakt en ik kijk er naar uit om mijzelf verder te ontwikkelen.Waarom werken bij GoNXT? Ik heb voor GoNXT gekozen omdat het een jong, energiek...

Timo Keijzer, onze nieuwe collega

Timo Keijzer, onze nieuwe collega

Mijn naam is Timo Keijzer en op 1 oktober jl. ben ik gestart als consultant bij GoNXT. Afgelopen jaar ben ik afgestudeerd als organisatie antropoloog en ik kijk er naar uit om meer nieuwe dingen te gaan leren en mijn skills in de praktijk te gaan brengen.Gekozen voor...

AAN DE SLAG MET JOUW TRANSFORMATIE? WIJ HELPEN GRAAG!

Solliciteer dan snel via onderstaand formulier en we nemen direct contact met je op!

SOLLICITEER BIJ ONS!