Tijd voor een nieuwe uitdaging

Onlangs ben ik gestart als Business Consultant bij GoNXT. Deze kans heb ik met beide handen aangepakt en ik kijk er naar uit om mijzelf verder te ontwikkelen.

Erik Dirksen

Waarom werken bij GoNXT?

Ik heb voor GoNXT gekozen omdat het een jong, energiek en snel groeiende consultancy organisatie is, gebouwd op een stevig fundament en met een netwerk in zowel de (semi)overheid als de commerciële sector. Hierdoor krijg ik de mogelijkheid om in verschillende sectoren aan de slag te gaan en aan interessante opdrachten te werken. Daarnaast is er ook veel ruimte om te helpen met het verder uitbouwen van de eigen organisatie.

GoNXT opereert vanuit een interessant ecosysteem van samenwerkende bedrijven, waardoor we toegang hebben tot een breed scala aan expertises en (ICT) technologieën. Hierdoor zijn we vanuit GoNXT ook goed in staat om complexere opdrachten bij klanten tot een succes te brengen. Dit biedt natuurlijk ook veel ontwikkelingsmogelijkheden! 

 

Lees ook eens de ervaring van andere collega’s: Timo Keijzer, onze nieuwe collega

Wat heb je tot op heden gedaan en wat is je aanpak?

Ik ben zowel technisch als bedrijfskundig opgeleid en heb een werkervaring achtergrond in operations-, transformatie- en programma/project management in internationaal opererende organisaties, waar technologie een belangrijke rol speelt. Mijn focus ligt veelal op het analyseren en verbeteren van bestaande processen of het realiseren van complexe organisatie transformaties (met impact op processen, structuren, (ICT)technologie en gedrag/cultuur). Functies die ik o.a. heb mogen vervullen zijn: Business Transformation Lead, Program Manager en Lean Six Sigma Blackbelt. Daarnaast heb ik in verschillende functies leidinggegeven aan productie en support teams. Ik heb in deze periode veel ervaring opgedaan in het ontwikkelen en coachen van (multi-disciplinaire) teams en heb mij verdiept in ‘high performing teams’.

In mijn aanpak staat het optimaliseren van (medewerkers) draagvlak en het maximaliseren van klantwaarde centraal. Ik ben daarbij resultaatgericht, organisatie sensitief, versimpel complexiteit waar mogelijk en ben in staat om mensen in beweging te krijgen.

Ik pas verschillende methodieken toe en ben gecertificeerd Lean Six Sigma Blackbelt en PRINCE2 Projectmanagement Practitioner. Daarnaast ben ik momenteel bezig met mijn SAFe Agilist certificering.

Tot slot geef ik al enige jaren met veel plezier trainingen in o.a. Lean. Want een groep cursisten vormt elke keer weer een prachtige bron voor inspiratie en reflectie!

Hoe is je opstart bij GoNXT verlopen?

De opstart bij GoNXT heb ik als zeer prettig ervaren. Het kennismaken met mijn collega’s begon al vóór de start van mijn eerste werkdag, namelijk op het formule 1 circuit van Zandvoort. Een prachtige plek voor het eerste teambuilding event! Mijn eerste week ging ik ook direct aan de slag met potentiële klantopdrachten en met het voeren van gesprekken. Binnen enkele weken leverde dat al mijn eerste opdracht op bij een grote financiële overheidsorganisatie.

Daarnaast stond vanaf dag 1 kennisontwikkeling en kennisdeling centraal. Waar wil ik mijzelf verder in ontwikkelen en hoe kan ik andere collega’s helpen zich verder te ontwikkelen? Zo stond ik een week later al voor een groep collega’s mijn ervaringen te delen over de toepassingen van Lean bij het efficiënter en effectiever maken van organisatie processen. 

Ik ben dus erg tevreden met de opstart en ga met veel energie aan de slag!

Wie is onze collega Erik Dirksen?

Mijn naam is Erik Dirksen. Ik ben 45 jaar jong en ben een echt sportmens… Mijn vrije tijd vul ik voornamelijk met tennissen, fietsen, skiën (in de winter) en andere ad hoc sportieve activiteiten. Voor mij is ‘een week niet gesport, een week niet geleefd’.

Daarnaast vind ik het geweldig om naar Zuid-Amerika en Azië te reizen om inspiratie op te doen en andere culturen te leren kennen.

Werken bij GoNXT

Lijkt het jou leuk om je bij ons team aan te sluiten? Bij GoNXT staan wij open voor nieuw talent! Neem een kijkje bij onze vacatures en wie weet word jij onze nieuwe collega.

Wil je ook weten hoe de ervaring was van andere collega’s? Lees dan ook eens de blog van Erik, om te zien hoe hij dit ervaarde! Volg ons op LinkedIn en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen!

Anderen bekeken ook:

Ontmoet Janita, onze nieuwe consultant!

Ontmoet Janita, onze nieuwe consultant!

Op 1 juni ben ik gestart met mijn nieuwe rol als consultant bij GoNXT. Het is ontzettend spannend en uitdagend, maar ik heb er veel zin in! Ik kijk er naar uit om zowel professioneel als persoonlijk te groeien en met de indruk die ik heb gekregen, is dat zeker...

Mijn eerste uitdaging als Young Professional

Mijn eerste uitdaging als Young Professional

In mijn vorige blog 'Een vliegende start als consultant bij GoNXT' heb ik jullie wat meer verteld over mijzelf en dat ik ben gestart als business consultant bij GoNXT. Inmiddels zit mijn eerste opdracht er alweer op en hier wil ik jullie graag wat meer over vertellen....

Een vliegende start als consultant bij GoNXT

Een vliegende start als consultant bij GoNXT

Sinds februari ben ik met veel plezier gestart als Business Consultant bij GoNXT. Vol enthousiasme kan ik zeggen dat ik er naar uit kijk om de stappen van mijn carrière te beginnen binnen GoNXT. Inmiddels zijn mijn eerste weken achter de rug en vertel ik je hier graag...

AAN DE SLAG MET JOUW TRANSFORMATIE?
WIJ HELPEN GRAAG!

Solliciteer dan snel via onderstaand formulier en we nemen direct contact met je op! 

SOLLICITEER BIJ ONS!