Op 1 mei ben ik gestart bij GoNXT als consultant; weer terug in de rol van extern adviseur! Ik had bij het tekenen al heel veel zin in mijn nieuwe baan en het is tot op heden absoluut niet tegengevallen!

Waarom gekozen voor GoNXT?

Mijn eerste kennismaking met GoNXT was gelijk een hele fijne. Er werd niet “wel even gekeken waarom ik kwam solliciteren”, maar er werd mij verteld hoe de organisatie tot stand is gekomen, wie en hoe ze willen zijn en welk type klant daarbij hoort. Het tweede gesprek was een beetje scherper, zonder dat het vervelend werd. Het vertrouwen in de mensen achter GoNXT werd bij mij daardoor versterkt, wat voor mij een hele belangrijke factor is. De opdrachten die geschetst werden, de eerdergenoemde sfeer en arbeidsvoorwaardenpakket maakten voor mij het plaatje compleet. Ik wil aan de slag bij GoNXT!

Lees ook eens de ervaring van andere collega’s: Maak kennis met onze collega Damon.

Wat heb ik tot op heden gedaan?

Mijn carrière begon bij Berenschot, in de vakgroep informatiemanagement. Daar heb ik veel opdrachten mogen uitvoeren op het snijvlak van business en IT, voornamelijk bij overheidsinstanties. Na 7 jaar ben ik overgestapt naar Cition parkeermanagement. Mijn werkzaamheden daar bestonden uit het verbeteren van processen en het samenvoegen van twee afdelingen. Daarnaast zat ik in de OR, erg leerzaam! Vervolgens ging ik werken bij het KNMI, waar ik als projectleider onder andere de KNMI-app heb gelanceerd. Ook heb ik bijgedragen aan de invoering van organisatie breed portfoliomanagement.

Na drie jaar KNMI voelde ik de behoefte om goed te onderzoeken wat mijn volgende stap zou worden en heb ik besloten het team van GoNXT te gaan versterken.

Wie ben ik?

Mijn naam is Erik van der Meij, ben 41 jaar en woon samen met mijn vriendin en dochter in Leiden. In mijn vrije tijd probeer ik wat te sporten (op dit moment hardlopen) en gitaar te spelen. Ik vind mezelf wel handig dus als er thuis iets stuk is, probeer ik het eerst zelf te maken. Ook heb ik het hemelbed in de vorm van een huis voor mijn dochter ontworpen en gebouwd.

 

Collega Erik

Bij GoNXT ben ik direct gestart in de rol van projectmanager om daar portfoliomanagement te implementeren bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Dit is een dynamische overheidsinstantie die onderdeel is van het Ministerie van Economische Zaken. Direct een mooie opdracht, waarbij ik RVO help om complexe problemen simpel te maken en goede en werkbare oplossingen mag verzinnen en implementeren.

Werken bij GoNXT

Lijkt het jou nu leuk om je bij ons team aan te sluiten? Bij GoNXT staan wij altijd open voor nieuw talent! Neem eens een kijkje bij onze vacatures en wie weet word jij onze nieuwe collega.

Wil je nu ook weten hoe de ervaring was van andere collega’s? Lees dan ook eens de blog van Jorrit Kraan om te zien hoe hij dit ervaarde! Volg ons op LinkedIn en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen!

Anderen bekeken ook:

Ontmoet Janita, onze nieuwe consultant!

Ontmoet Janita, onze nieuwe consultant!

Op 1 juni ben ik gestart met mijn nieuwe rol als consultant bij GoNXT. Het is ontzettend spannend en uitdagend, maar ik heb er veel zin in! Ik kijk er naar uit om zowel professioneel als persoonlijk te groeien en met de indruk die ik heb gekregen, is dat zeker...

AAN DE SLAG MET JOUW TRANSFORMATIE?
WIJ HELPEN GRAAG!

Solliciteer dan snel via onderstaand formulier en we nemen direct contact met je op! 

SOLLICITEER BIJ ONS!