Op 1 mei ben ik gestart bij GoNXT als consultant; weer terug in de rol van extern adviseur! Ik had bij het tekenen al heel veel zin in mijn nieuwe baan en het is tot op heden absoluut niet tegengevallen!

Waarom gekozen voor GoNXT?

Mijn eerste kennismaking met GoNXT was gelijk een hele fijne. Er werd niet “wel even gekeken waarom ik kwam solliciteren”, maar er werd mij verteld hoe de organisatie tot stand is gekomen, wie en hoe ze willen zijn en welk type klant daarbij hoort. Het tweede gesprek was een beetje scherper, zonder dat het vervelend werd. Het vertrouwen in de mensen achter GoNXT werd bij mij daardoor versterkt, wat voor mij een hele belangrijke factor is. De opdrachten die geschetst werden, de eerdergenoemde sfeer en arbeidsvoorwaardenpakket maakten voor mij het plaatje compleet. Ik wil aan de slag bij GoNXT!

Lees ook eens de ervaring van andere collega’s: Maak kennis met onze collega Damon.

Wat heb ik tot op heden gedaan?

Mijn carrière begon bij Berenschot, in de vakgroep informatiemanagement. Daar heb ik veel opdrachten mogen uitvoeren op het snijvlak van business en IT, voornamelijk bij overheidsinstanties. Na 7 jaar ben ik overgestapt naar Cition parkeermanagement. Mijn werkzaamheden daar bestonden uit het verbeteren van processen en het samenvoegen van twee afdelingen. Daarnaast zat ik in de OR, erg leerzaam! Vervolgens ging ik werken bij het KNMI, waar ik als projectleider onder andere de KNMI-app heb gelanceerd. Ook heb ik bijgedragen aan de invoering van organisatie breed portfoliomanagement.

Na drie jaar KNMI voelde ik de behoefte om goed te onderzoeken wat mijn volgende stap zou worden en heb ik besloten het team van GoNXT te gaan versterken.

Wie ben ik?

Mijn naam is Erik van der Meij, ben 41 jaar en woon samen met mijn vriendin en dochter in Leiden. In mijn vrije tijd probeer ik wat te sporten (op dit moment hardlopen) en gitaar te spelen. Ik vind mezelf wel handig dus als er thuis iets stuk is, probeer ik het eerst zelf te maken. Ook heb ik het hemelbed in de vorm van een huis voor mijn dochter ontworpen en gebouwd.

 

Collega Erik

Bij GoNXT ben ik direct gestart in de rol van projectmanager om daar portfoliomanagement te implementeren bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). Dit is een dynamische overheidsinstantie die onderdeel is van het Ministerie van Economische Zaken. Direct een mooie opdracht, waarbij ik RVO help om complexe problemen simpel te maken en goede en werkbare oplossingen mag verzinnen en implementeren.

Werken bij GoNXT

Lijkt het jou nou leuk om je bij ons team aan te sluiten? Bij GoNXT staan wij altijd open voor nieuw talent! Neem eens een kijkje bij onze vacatures en wie weet word jij onze nieuwe collega.

Wil je nou ook weten hoe de ervaring was van andere collega’s? Lees dan ook eens de blog van Erik Dirksen, om te zien hoe hij dit ervaarde! Volg ons op LinkedIn en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen!

Anderen bekeken ook:

Mijn eerste uitdaging als Young Professional

Mijn eerste uitdaging als Young Professional

In mijn vorige blog 'Een vliegende start als consultant bij GoNXT' heb ik jullie wat meer verteld over mijzelf en dat ik ben gestart als business consultant bij GoNXT. Inmiddels zit mijn eerste opdracht er alweer op en hier wil ik jullie graag wat meer over vertellen....

Een vliegende start als consultant bij GoNXT

Een vliegende start als consultant bij GoNXT

Sinds februari ben ik met veel plezier gestart als Business Consultant bij GoNXT. Vol enthousiasme kan ik zeggen dat ik er naar uit kijk om de stappen van mijn carrière te beginnen binnen GoNXT. Inmiddels zijn mijn eerste weken achter de rug en vertel ik je hier graag...

GoNXT versterkt zich met consultant Jorrit!

GoNXT versterkt zich met consultant Jorrit!

Sinds februari ben ik werkzaam als consultant bij GoNXT. De eerste paar weken zijn voorbijgevlogen en ik heb hier in een korte tijd al ontzettend veel mogen leren. In deze blog neem ik je graag mee in mijn eerste weken bij GoNXT. Natuurlijk deel ik hierin ook mijn...

AAN DE SLAG MET JOUW TRANSFORMATIE?
WIJ HELPEN GRAAG!

Solliciteer dan snel via onderstaand formulier en we nemen direct contact met je op! 

SOLLICITEER BIJ ONS!