Sinds 1 oktober 2022 ben ik gestart bij GoNXT als consultant en ik had geen betere keuze kunnen maken!

Waarom gekozen voor GoNXT?

Na mijn studie heb ik mij georiënteerd op werkgevers en zo is GoNXT op mijn pad gekomen. Waarbij ik me vervolgens ben gaan verdiepen in het bedrijf en de mogelijkheden die het met zich meebrengt. Al snel mocht ik op eerste gesprek komen. Het was een erg fijn gesprek waarin zowel de professionele als de persoonlijke interesse centraal stonden. Ook was het erg prettig dat er meteen duidelijk werd gemaakt waar GoNXT voor staat en naar wie ze op zoek zijn. Hierdoor was het voor mij een makkelijke opgave om te bedenken of GoNXT een goede match voor mij zou zijn.

Tijdens het vervolg gesprek gingen we dieper in op de rol als consultant, met wederom de persoonlijke interesse in mij als persoon. De mix van duidelijkheid rondom het professionele plaatje en de interesse richting mij als persoon en niet alleen als medewerker heeft voor mij de doorslag gegeven om bij GoNXT aan de slag te gaan.

 

Lees ook eens de ervaring van andere collega’s: Timo Keijzer, onze nieuwe collega.

 

Wat heb ik tot op heden gedaan?

Ik heb mijn ervaringen opgedaan binnen mijn studie aan de Universiteit van Amsterdam. Zo heb ik de Bachelor en Master Business Administration gevolgd met een specialisatie richting Digital Business. Tijdens mijn studie ben ik bezig geweest met relevante opdrachten zoals het adviseren van de startup genaamd TIPPR en het analyseren van managementprocessen binnen Wolters Kluwer voor mijn Masterscriptie. Het zijn vooral dit soort projecten die mijn interesse in GoNXT hebben aangewakkerd. 

Mijn eerste week bij GoNXT was al gelijk zeer interessant begonnen! Ik zou in eerste instantie bezig zijn om certificaten te behalen voor de benodigde software, maar tijdens mijn tweede werkdag werd ik verrassend in het diepe gegooid. Ik mocht namelijk aan een opdracht voor de Tweede Kamer beginnen! Met de juiste begeleiding en mijn eigen inbreng heb ik een pitch mogen houden over het plan van aanpak voor een systeemmigratie. De feedback was erg positief, dus ben ik met veel plezier aan de slag gegaan bij mijn eerste opdracht. Ik vind het erg fijn dat ik binnen GoNXT meteen veel verantwoordelijkheid krijg, omdat ik op deze manier ook het beste van mijzelf kan laten zien. 

Damon

Wie ben ik?

Mijn naam is Damon Beynon, ik ben 22 jaar en ben net met mijn verloofde verhuisd naar het mooie Hilversum. In mijn vrije tijd speel ik graag games met vrienden, kijk ik graag een serie of film, luister ik graag naar hip-hop en ben ik vaak te vinden in de sportschool. Ook kan ik ontzettend genieten van reizen, voornamelijk om andere culturen te proeven (letterlijk)!

 

Tijdens mijn carrière hoop ik veel verschillende mensen te ontmoeten om op deze manier veel kennis op te kunnen doen en te leren van andere experts in het vak. Tevens hoop ik om uiteindelijk mijn kennis ook over te kunnen dragen aan anderen, zodat zij zich nog beter kunnen ontwikkelen. Naast de voorgenoemde punten vind ik het meest belangrijke dat ik plezier blijf houden in mijn werk. En daar heb ik bij GoNXT absoluut geen twijfels over!

Werken bij GoNXT

Lijkt het jou nou leuk om je bij ons team aan te sluiten? Bij GoNXT staan wij altijd open voor nieuw talent! Neem eens een kijkje bij onze vacatures en wie weet word jij onze nieuwe collega.

Wil je nou ook weten hoe de ervaring was van andere collega’s? Lees dan ook eens de blog van Timo, om te zien hoe hij dit ervaarde! Volg ons op LinkedIn en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen!

Anderen bekeken ook:

Ontmoet Janita, onze nieuwe consultant!

Ontmoet Janita, onze nieuwe consultant!

Op 1 juni ben ik gestart met mijn nieuwe rol als consultant bij GoNXT. Het is ontzettend spannend en uitdagend, maar ik heb er veel zin in! Ik kijk er naar uit om zowel professioneel als persoonlijk te groeien en met de indruk die ik heb gekregen, is dat zeker...

AAN DE SLAG MET JOUW TRANSFORMATIE?
WIJ HELPEN GRAAG!

Solliciteer dan snel via onderstaand formulier en we nemen direct contact met je op! 

SOLLICITEER BIJ ONS!