Business Consultant

Al enige tijd aan de slag als business consultant en op zoek naar een uitdagende vervolg stap in je carrière? Als Business Consultant bij GoNXT ga je direct aan de slag met uitdagende transformatie vraagstukken. Ontwerp compleet nieuwe processen, begeleid transformaties en sla de brug tussen strategie en realisatie; juist jouw nieuwsgierigheid, ervaring en analytisch vermogen maken dat jij onze opdrachtgevers op voorsprong zet in hun digitale transformatie!

Bij GoNXT staat ‘samen sterker’ voorop. Wij ondersteunen jou bij je projecten en helpen je je talenten verder te ontwikkelen. Geen standaard programma’s maar juist een hands-on ontwikkeltraject gericht op het realiseren van jouw ambities. Zoals wij jou ondersteunen, ondersteun jij je collega’s bij hun persoonlijke ontwikkeling. Zo staan we samen sterker! 

Wat ga je doen als business consultant?

Wij zijn GoNXT! Een jong en snelgroeiend team van organisatieprofessionals met impact. Je gaat bijdragen aan transformaties bij verschillende opdrachtgevers:

 Vertaal strategie naar concrete programma’s en projecten zodat de transformatie tastbaar wordt;

  Ontwikkel samenhangende bedrijfsarchitecturen en stippel de roadmap uit voor de toekomst;

  Breng processen, informatiestromen en requirements in beeld om grip te krijgen op de transformatie;

  Begeleid projecten en implementaties door medewerkers te helpen de stap naar voren te zetten.

GO_ICON

Werken bij GoNXT betekent ook werken aan jezelf en het team. Als Business Consultant bouw je je skills als adviseur verder uit en word je een expert op het organiseren van de organisatie. Je kennis en ervaring breng je actief in; zo draag je bij aan de ontwikkeling van je collega’s! Je bouwt zelfstandig door aan je eigen netwerk en onderhoudt warme contacten met (potentiële) opdrachtgevers. Zo creëer je kansen voor jezelf en het team en weet je deze om te zetten naar opdrachten.

Benieuwd wat we doen? Bekijk dan onderstaande klantcases.

Wie ben jij?

Jij bent nieuwsgierig, leergierig en ondernemend! En bent in het bezit van een afgeronde WO-opleiding op het snijvlak van Business en IT en beschikt over 2 tot 5 jaar werkervaring. Je bent kritisch en staat tegelijkertijd met twee benen in de groep om impact te kunnen hebben. Met gemak weet je te balanceren tussen hoe het zou moeten en wat mogelijk is. Hierbij verras je je omgeving door met creatieve oplossingen te komen. Je hebt zin in een uitdagende tijd waarbij je nieuwe dingen gaat doen en leren.

Wat bieden wij jou?

l

Opleiding en training

Het succes van GoNXT begint bij het succes van onze mensen. Daarom investeren wij in opleidingen en begeleiding zodat jij je talenten kan ontwikkelen en inzetten bij onze opdrachtgevers. Niks geen gedoe met opleidingsbudgetten; gewoon doen wat nodig is om jouw impact te vergroten!

Werkomgeving

GoNXT is jong en snel groeiend. Wij werken voor aansprekende opdrachtgevers met uitdagende vraagstukken. Bouw mee aan GoNXT en daag je zelf en ons uit om onze opdrachtgevers te verrassen.

Financieel voor nu

Uiteraard wil je een mooi salaris verdienen dat past bij je rol en vak volwassenheid. Dit zijn dan ook voor ons de uitgangspunten om tot een salaris voorstel te komen. Wij bieden een marktconform salaris waar jij blij van wordt

Financieel voor later

Je salaris van nu is belangrijk, maar je salaris voor later is minstens net zo belangrijk. Wij bieden je een persoonlijke pensioenregeling aan die aansluit bij je wensen van later. Het klinkt nog ver weg maar dit is al wel het moment om over later na te denken.

Vrije tijd

Iedereen krijgt standaard 25 vakantiedagen per jaar die je kunt opnemen op ieder door jouw gewenst moment. Het is mogelijk om extra vakantiedagen bij te kopen als je bijvoorbeeld die te gekke reis op het programma hebt staan en niet helemaal uit komt!

ENTHOUSIAST GEWORDEN?

Solliciteer dan snel via onderstaand formulier en we nemen direct contact met je op!