Mijn naam is Timo Keijzer en op 1 oktober jl. ben ik gestart als consultant bij GoNXT. Afgelopen jaar ben ik afgestudeerd als organisatie antropoloog en ik kijk er naar uit om meer nieuwe dingen te gaan leren en mijn skills in de praktijk te gaan brengen.

Gekozen voor GoNXT

Nadat ik was afgestudeerd ging ik op zoek naar een baan. Hierbij kwam ik snel in aanraking met GoNXT. In mijn contact met GoNXT merkte ik direct dat er echt wordt geluisterd naar wie jij bent als persoon en waar jouw interesses liggen. In eerste instantie had ik gesolliciteerd op een andere functie binnen de organisatie maar tijdens het eerste gesprek werd mij verteld dat er mogelijk een betere match is met een andere rol binnen GoNXT. Het voelde erg prettig dat er met mij mee werd gedacht om de best mogelijke match te vinden!

De filosofie van GoNXT sloot perfect aan bij waar ik in geloof. De overtuiging dat duurzaam ontwikkelen rust op betrokkenheid bij medewerkers van een organisatie spreekt mij erg aan. Dit gecombineerd met het lef om het morgen anders te doen, maakt het voor mij een super combinatie. Ik word enthousiast om echte problemen in kaart te brengen en samen met de organisatie waar ik actief voor ben te zorgen dat er een passende oplossing voor gevonden wordt. Het vertrouwen in mij als consultant werd verduidelijkt en de groeimogelijkheden als starter gaven voor mij de doorslag. De gesprekken die we hebben gevoerd voelde erg goed en ik kon niet wachten om te beginnen binnen GoNXT.

Mijn eerste weken begonnen gelijk goed. Het waren geen weken waarbij je alleen maar toekijkt en luistert. Nee, ik mocht namelijk al direct beginnen met een opdracht bij een grote overheidsinstantie. In het begin was dit natuurlijk  spannend, maar tegelijkertijd ook super tof! Zo krijg ik al gelijk de kans om mezelf in dit vroege stadium te bewijzen en te laten zien wat ik in huis heb.

De samenwerking binnen GoNXT met de andere collega’s ervaar ik als erg prettig. Onderling is er een teamwork mentaliteit en als er vragen zijn staat iedereen voor je klaar.

Nu ik hier al een tijdje werk, is mijn positieve ervaring over GoNXT alleen maar versterkt. Werken bij GoNXT kan ik als werkplek ten zeerste aanbevelen.

Lees ook eens de ervaring van andere collega’s: GoNXT versterkt zich met consultant Jorrit!

Wat heb ik tot op heden gedaan?

Tot op heden heb ik bij organisaties opdrachten uitgevoerd om onder andere het vertrouwen en samenwerkingsverbanden in kaart te brengen. Een organisatie waarin ik dit heb mogen toepassen is KLM. Hierbij heb ik bij een afdeling waar een reorganisatie plaats heeft gevonden het vertrouwen opnieuw in kaart gebracht. Na het benoemen van mijn inzichten heeft de organisatie veranderingen aangebracht om de cultuur te veranderen en het vertrouwen onderling te verbeteren.

Daarnaast heb ik een gemeente geholpen om processen die ondersteund worden door een nieuwe digitale werkplek in kaart te brengen. Door goed het werkproces van medewerkers te begrijpen konden we vanuit daar de requirements voor de nieuwe digitale werkplek inzichtelijk maken. Uiteindelijk heeft dat geresulteerd in het ontwerp voor de nieuwe digitale werkplek inclusief een roadmap hoe de gemeente op het gewenste punt kan komen.

Wie is Timo privé?

Mijn naam is Timo Keijzer, ben 25 jaar en woon nu 5 jaar in Utrecht. In mijn vrije tijd kan je me vinden in de keuken waar ik aan het koken ben, recepten bedenk en uitprobeer.

Mijn hoofddoel als consultant en als persoon is begrip te vormen en te creëren bij mezelf en andere mensen. Ik geloof dat we als mens nergens komen zonder begrip van concepten/ideeën en andere mensen. Dus als je vragen hebt aan mij, schroom niet om ze te stellen, want ik stel me graag aan je voor en wil jou ook zeker beter leren kennen!

Timo Keijzer

Ik heb de studie Culturele Antropologie gevolgd in Utrecht. Vervolgens heb ik een master aan de VU in Amsterdam heb gevolgd. De master Culture, Organization and Management heeft mij onder andere een organisatorisch framework gegeven om organisaties vanuit verschillende aspecten te kunnen bekijken.

In mijn vrije tijd lees ik veel fantasy en thrillers, kijk ik graag naar een goede serie of ga ik wat leuks doen met vrienden. Zo nu en dan ben ik ook in de sportschool te vinden, want al die tijd in de keuken moet natuurlijk wel gecompenseerd worden. Naast dat ik het leuk vind om te koken is mijn grootste hobby reizen. Om echt van het leven te genieten combineer ik mijn hobby’s graag en reis ik dus ook naar andere landen om daar nieuwe indrukken op te doen bij andere culturen qua eten.

Werken bij GoNXT

Lijkt het jou leuk om je bij ons team aan te sluiten? Bij GoNXT staan wij open voor nieuw talent! Neem een kijkje bij onze vacatures en wie weet word jij onze nieuwe collega.

Wil je ook weten hoe de ervaring was van andere collega’s? Lees dan ook eens de blog van Erik van der Meij, om te zien hoe hij dit ervaarde! Volg ons op LinkedIn en blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen!

Andere bekeken ook:

Ontmoet Janita, onze nieuwe consultant!

Ontmoet Janita, onze nieuwe consultant!

Op 1 juni ben ik gestart met mijn nieuwe rol als consultant bij GoNXT. Het is ontzettend spannend en uitdagend, maar ik heb er veel zin in! Ik kijk er naar uit om zowel professioneel als persoonlijk te groeien en met de indruk die ik heb gekregen, is dat zeker...

Mijn eerste uitdaging als Young Professional

Mijn eerste uitdaging als Young Professional

In mijn vorige blog 'Ontmoet Janita, onze nieuwe consultant' heb je meer kunnen lezen over mijzelf en hoe mijn start als business consultant bij GoNXT was. Inmiddels zit mijn eerste opdracht er alweer op en hier wil ik jullie graag wat meer over vertellen. In deze...

AAN DE SLAG MET JOUW TRANSFORMATIE?
WIJ HELPEN GRAAG!

Solliciteer dan snel via onderstaand formulier en we nemen direct contact met je op! 

SOLLICITEER BIJ ONS!