Over ons

GoNXT is een jong en sterk groeiend team van professionals met een passie voor het hands-on en resultaatgericht organiseren van organisaties. Wij zien dat technologie steeds vaker een belangrijke aanjager van verbetering en vernieuwing is. Vragen die dan direct naar boven komen zijn: waar begin je, hoe krijg je de organisatie in beweging en hoe veranker je de resultaten duurzaam? Dit is precies waar onze mensen samen met onze opdrachtgevers elke dag mee bezig zijn: het vanuit vakmanschap concreet en actiegericht vormgeven, uitvoeren en besturen van (digitale) transformaties!

GoNXT_logo

Wij geloven in de onmisbare positie die mensen en technologie innemen binnen de organisaties van vandaag en zeker in die van morgen. Met advies, begeleiding, uitvoering en training helpen wij organisaties de stap naar voren te zetten in transformaties en de kansen van technologie te benutten. Dit alles vanuit onze overtuiging dat duurzaam ontwikkelen rust op betrokkenheid bij elkaar en het lef om het morgen anders te doen.

Samen sta je sterker; dat geldt ook voor ons! Zo heeft GoNXT verschillende partnerships met technologie leveranciers op gebieden als Enterprise Modelling, RPA, Process Mining, Microsoft 365 en andere. Dit doen we vanuit de gedachte van een ecosysteem: voor iedere discipline de ‘best of class oplossing’. Door deze partnerships heeft GoNXT de expertkennis en -ervaring hoe technologie werkt en technisch toegepast kan worden. Essentieel om snel uit de startblokken te komen en tegelijkertijd vraagt het echt integreren, adopteren en verankeren om nauwe aansluiting bij de organisatiecontext, bedrijfsprocessen en het applicatielandschap. Dit is precies het werkterrein van GoNXT!

Meer weten over GoNXT?

Aan de slag met jouw transformatie?
Wij helpen graag!

Laat je gegevens hieronder achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

SOLLICITEER BIJ ONS!