Onze partners

Samen sterker met onze partners voor echte verbetering!

Juist nu zien wij dat technologie een belangrijke aanjager is voor verbetering en vernieuwing. De vraag hierbij is in hoeverre organisaties in staat zijn regie te voeren over deze technology push en oplossingen weten te realiseren die passen binnen de specifieke business context. De verbinding tussen business en IT is geen holle kreet meer maar een absolute randvoorwaarden voor betere resultaten. En dit stelt eisen aan o.a. ons inzicht in processen, informatiestromen en hoe technologie hier duurzaam ingezet kan worden.

Daarom bouwt GoNXT aan een ecosysteem van technologie partners. Daar zit de expert kennis en ervaring hoe technologie werkt en geoperationaliseerd kan worden. De meerwaarde van GoNXT zit juist op het business georiënteerd en toekomstvast inzetten van deze technologie om zo fundamentele procesverbeteringen te realiseren. Zo ontwerpen, besturen en implementeren wij niet alleen de verbetering. We zorgen er ook voor dat bijv. het beheer en onderhoud van de onderliggende technologie geregeld is.

Wij werken samen met de volgende partners:

gonxt partners
logo partners bizzdesign
BiZZdesign is een toonaangevende internationale leverancier van software voor het ontwerpen, besturen en plannen bedrijfstransformaties. Lees meer...

BiZZdesign is een toonaangevende internationale leverancier van software voor het ontwerpen, besturen en plannen bedrijfstransformaties. Brancheanalisten bestempelen BiZZdesign als marktleider. Als BiZZdesign-partner helpen we de BiZZdesign community transformaties over de eindstreep te krijgen. Juist door de inzet van het BiZZdesign platform ontstaat er een diepgaand begrip van de uitdaging en samenhang zodat onze professionals effectief de stap van plan naar resultaat kunnen faciliteren. Goed voor onze klanten en gaaf om met een toonaangevende partner als BiZZdesign meerwaarde te creëren!

Meer over BiZZdesign: www.bizzdesign.com

logo partners monkeymining
MonkeyMining biedt met behulp van process mining technologie een uniek inkijkje in hoe processen nu daadwerkelijk verlopen. Lees meer...

MonkeyMining biedt met behulp van process mining technologie een uniek inkijkje in hoe processen nu daadwerkelijk verlopen. Door slim gebruik te maken van systeem logs kan in een zeer kort tijdbestek het proces en de daarbij behorende prestatie indicatoren inzichtelijk gemaakt worden. Hiermee ontstaat er een objectieve basis voor procesverbetering en monitoring waarbij elke verbeterstap nauwgezet beoordeeld kan worden op effectiviteit. Juist hierom maken wij graag gebruik van de technologie van MonkeyMining. Snel inzicht in processen maakt dat er meer tijd en aandacht is voor analyse en gerichte verbetering. En natuurlijk is het tof om zien dat de inzet van het verbeterteam ook echt heeft geleidt tot aantoonbaar betere resultaten!

Meer over MonkeyMining: www.monkeymining.com

logo partners xtrm development
XTRM Development is specialist in Microsoft technologie en helpt organisaties om (digitaal) samen te werken en werkzaamheden efficiënt te organiseren in de digitale werkomgeving. Lees meer...

XTRM Development is specialist in Microsoft technologie en helpt organisaties om (digitaal) samen te werken en werkzaamheden efficiënt te organiseren in de digitale werkomgeving. Microsoft tools als SharePoint, Teams, Power BI en het Power Platform helpen om dagelijkse werkzaamheden te stroomlijnen en processen met slimme app’s te ondersteunen. Een belangrijke succesfactor voor het succesvol inzetten van deze technologie is een zorgvuldig ontworpen en uitgevoerde adoptie strategie. Zo brengen onze consultants de werkstromen in kaart en bepalen we de beste aanpak om tot blijvende resultaten te komen. Vervolgens gaan we samen met de experts van XTRM aan de slag om de digitale transformatie zowel in oplossing als in acceptatie tot een succes te maken!

Meer over XTRM development: www.xtrm-dev.com

Aan de slag met jouw transformatie?
Wij helpen graag!

Laat je gegevens hieronder achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

SOLLICITEER BIJ ONS!