GoNXT met Project-management

Door technologische innovatie, nieuwe wet- en regelgeving en het veranderende speelveld van klanten en concurrenten moet iedere organisatie zich aanpassen. Het aanpassen of transformeren op zich is geen doel, maar doordat ontwikkelingen steeds sneller gaan wel noodzakelijk. Dit doe je met programma’s en projecten die bijdragen aan de transformatie die jouw organisatie ondergaat. Op deze manier blijf je relevant voor burgers, patiënten en klanten. Hiermee zijn deze projecten van strategisch belang voor de toekomstbestendigheid van jouw organisatie. Dit kunnen projecten zijn om nieuwe technologie te implementeren of een project om dienstverlening te digitaliseren.

GoNXT zorgt er met projectmanagement voor dat jouw programma’s of projecten worden georganiseerd, voorbereid, gepland, uitgevoerd en afgerond binnen de gestelde tijd en het bijbehorende budget. Bij deze trajecten is aandacht voor de uiteindelijke implementatie binnen de lijnorganisatie van essentieel belang om ervoor te zorgen dat de transformatie blijvend is. Dat kan alleen door draagvlak te creëren voor de verandering en door het uitvoeren van goed op elkaar afgestemde activiteiten. De resultaten van projecten hebben impact op het bestaansrecht van een organisatie nu en in de toekomst. Wij geloven erin dat je projecten en projectmanagement doet vanuit de overtuiging een blijvende transformatie door te voeren en dat het vermogen om te transformeren een vast onderdeel wordt van je organisatie. Op deze manier ben je zelfstandig in staat de volgende transformatie uitdaging op te pakken en uit te voeren.

Projectmanagement-afb

Hoe helpt GoNXT jouw organisatie met Projectmanagement?

Programmas en projecten

Vertalen strategie en doelen naar programma’s en projecten

Het is belangrijk om als organisatie duidelijke doelen te stellen bij de projecten die je oppakt. Hierdoor werk je naar iets toe wat waarde toe kan voegen aan je organisatie. Alles wat geen directe bijdrage levert aan deze dienst of product, zijn in onze ogen verspilling. GoNXT helpt je strategie en doelen te vertalen naar concrete programma’s en projecten en het daadwerkelijk inregelen van deze programma’s en projecten.

Projectmanagement professionaliseren

Professionaliseren projectmanagement

Ieder project zou als doel moeten hebben om zo effectief en efficiënt mogelijk zijn doel te behalen, waarbij je geen onnodige stappen onderneemt. Denk hierbij aan Scrum, een Agile methode waarmee het projectmanagement gedeelte tot een minimum wordt gebracht. Door samen te werken in multidisciplinaire teams en het projectmanagement gedeelte zo klein mogelijk te houden, kunnen medewerkers zich richten op het duurzaam verbeteren van de organisatie.

tool-scan

Projectmanagement tool scan

Je gebruikt een tool om je projectmanagement activiteiten te ondersteunen. Maar haal je wel het maximale uit die tool? Of doe je juist te veel met de tool? Klopt de informatie in de tool wel? Gebruikt iedereen op dezelfde manier de tools? Zomaar een aantal vragen die je tegenkomt als je werkt met projectmanagement software. En welke oplossing je ook gebruikt, deze uitdagingen kom je altijd tegen. GoNXT heeft hiervoor de projectmanagement tool scan ontwikkeld. We kijken naar het gebruik van de tooling binnen jouw organisatie en vergelijken dat met de best practices die hiervoor gelden.

Aan de slag met jouw transformatie?
Wij helpen graag!

Laat je gegevens hieronder achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

SOLLICITEER BIJ ONS!