GONXT en Realiseer jouw digitale transformatie

Bij digitale transformaties is ICT onmisbaar. Zo worden processen digitaal of implementeren we nieuwe ICT systemen om interne processen sneller en efficiënter te maken. Door de implementatie van dit soort middelen kunnen organisaties een betere dienstverlening leveren en dit combineren met winst in efficiëntie en flexibiliteit. GoNXT helpt bij de implementatie van nieuwe technologie en het realiseren van jouw digitale transformatie.

Voor de realisatie van dit soort trajecten houden we de kritische succesfactoren voor het slagen van de transformatie in de gaten. Daarbij werken we zowel projectmatig of in korte (agile) sprints om de verandering in te zetten en de gewenste situatie te realiseren.

Implementatie

Hoe helpt GoNXT jouw organisatie bij de implementatie van nieuwe technologie en de realisatie van een digitale transformatie?

Implementatie IT

Implementatie nieuwe technologie

Als de keuze is gemaakt voor een nieuwe technologie begint de echte uitdaging. Hoe zorg je er voor dat de technologie omarmt en dat nieuwe processen en werkwijze geaccepteerd worden door de organisatie. Dit doen we door vooraf te analyseren wat de impact gaat zijn en een omgeving te creëren waarin je voor de daadwerkelijke implementatie kunt ontdekken welke manier van werken straks het best beklijft. Ook tijdens de daadwerkelijke implementatie helpt GoNXT je bij het uitrollen van de nieuwe werkwijze, technologie en processen.

Systeem selectie

Keuze ICT systemen die bijdragen aan digitalisering

Wij zien vaak dat organisaties behoefte hebben aan nieuwe technologie om doelen te bereiken in het kader van digitale transformatie. Dit kunnen tools zijn om taken te automatiseren zoals RPA tools of uitgebreidere systemen om essentiële bedrijfsprocessen te ondersteunen. Denk hierbij aan de uitrol en implementatie van ITSM software of de introductie van een lowcode platform. GoNXT helpt je met het maken van de juiste keuze door jouw processen als uitgangspunt te nemen en dit te vertalen naar requirements voor een geschikte oplossing. Op deze manier zoeken we een oplossing die past binnen jouw organisatie en jouw manier van werken in plaats van nieuwe technologie binnen te halen waar vervolgens de organisaties zich op moet aanpassen.

Management interim

Interim aansturing van projecten en programma’s voor digitale transformatie

Begint je organisatie aan een project of programma in het kader van digitale transformatie maar heb je niet voldoende capaciteit om dit tot een goed einde te brengen. Of heb je extra of specifieke expertise nodig om te zorgen dat jou programma een succes wordt. Dan ben je bij GoNXT aan het juiste adres. Wij ondersteunen organisaties bij hun digitale transformatie door specifieke rollen in te vullen of de aansturing hiervan over te nemen.

Aan de slag met jouw transformatie?
Wij helpen graag!

Laat je gegevens hieronder achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

SOLLICITEER BIJ ONS!