Werken bij Gonxt

Bij GoNXT staat ontwikkeling centraal. Zowel die van onze klanten, GoNXT als die van onze consultants. Het is iets waar we dagelijks mee bezig zijn: groeien. En dat doen we. Hard.

Onze consultants kiezen er bewust voor om te werken bij GoNXT en zijn met veel zorg uitgekozen. Vakmanschap, ondernemerschap, betrokkenheid en samen sterker; dit staat bij ons centraal! Werken bij GoNXT betekent werken aan uitdagende vraagstukken bij onze opdrachtgevers, werken aan de toekomst van GoNXT en werken aan jezelf. Denk jij in mogelijkheden en ben je in staat dit om te zetten naar actie en concrete resultaten die echt (maatschappelijke) impact hebben? Kom dan nu ons team versterken en verras onze opdrachtgevers.

Onze Business Consultants zijn allround organisatie professionals en toch ook allemaal met hun eigen specialisme. Hierdoor maken wij het verschil bij onze opdrachtgevers. Ons brede begrip van de (bedrijfskundige) context leidt tot passende en gedragen oplossingen terwijl onze inhoudelijke diepgang maakt dat we vraagstukken snel doorgronden en het beste resultaat bereiken. Dit alles vanuit onze overtuiging dat duurzaam ontwikkelen rust op betrokkenheid bij elkaar en bij onze opdrachtgevers en het lef om het morgen anders te doen.

ONZE CULTUUR

Onze cultuur is hecht. Samen bouwen we aan GoNXT, delen we kennis en ervaring en zijn we er voor elkaar en onze opdrachtgevers. Dit versterkt het teamgevoel en er is geen drempel om elkaar om hulp te vragen.

Samenwerken vinden wij erg belangrijk. Het team en ons  ecosysteem van partners staat voor je klaar om je te helpen bij de uitdagingen waar jij mee bezig bent.  Zo weten we met elkaar iets moois neer te zetten!

Talenten zien, benutten en uitbouwen staan bij ons centraal. Wij geven jou de kans te groeien en dagen je uit om continu te leren en verbeteren. Het succes van GoNXT begint immers bij het succes van onze collega’s.

GO_ICON

Waar wij elke dag met plezier voor optstaan

Bij GoNXT werken wij samen met onze opdrachtgevers aan hun digitale toekomst en versterken hun vermogen om hier duurzaam op in te spelen. Met advies, begeleiding, uitvoering en training helpen wij ze een optimale en datagedreven procesinrichting neer te zetten om succesvol te zijn. Hierdoor staan onze opdrachtgevers op voorsprong in een wereld die volop verandert.

Wil jij ook een echte Business Consultant worden? Of ben je dit al en ben je toe aan de volgende stap? Als consultant mag je werken voor verschillende organisaties. Denk hierbij aan organisaties als Belastingdienst, UWV, Alliantie en Waternet. Wil je meegroeien met onze organisatie? Misschien zijn wij dan jouw toekomstige werkgever!

ONZE VACATURES

Staat er voor jou geen passende functie omschrijving tussen, maar denk je wel dat je ons kunt helpen om te groeien en dat wij jou kunnen helpen om te groeien? Neem dan vooral even contact met ons op!

ONZE COLLEGA’S

Ontmoet Janita, onze nieuwe consultant!

Ontmoet Janita, onze nieuwe consultant!

Op 1 juni ben ik gestart met mijn nieuwe rol als consultant bij GoNXT. Het is ontzettend spannend en uitdagend, maar ik heb er veel zin in! Ik kijk er naar uit om zowel professioneel als persoonlijk te groeien en met de indruk die ik heb gekregen, is dat zeker...

ENTHOUSIAST GEWORDEN?

Solliciteer dan snel via onderstaand formulier en we nemen direct contact met je op! 

SOLLICITEER BIJ ONS!